Alle som har en nettbutikk eller en kommersiell nettside og benytter Google Analytics, ser med tungt hjerte at så mye som 98% av besøkende forlater nettsiden uten å gjøre et kjøp eller ta kontakt.

Det er arbeidskrevende og kostbart å genere salgs prospekter og salg via websiden, og det kan derfor være frustrerende å oppdage at så mange forlater nettsiden uten at noe mer skjer.

Tidligere var det ingenting du kunne gjør for å tiltrekke deg oppmerksomhet fra disse besøkende, men etter innføringen av retargeting har dette endret seg svært mye. La oss ta en nærmere titt på retargeting

Hva er retargeting?

Retargeting betyr å vise dine Facebook annonser, Google AdWords annonser eller annonser via Google Displaynettverket (Googles annonsepartnere) for alle som har besøkt nettsiden din. Retargeting gjør det dermed mulig å påvirke personer som har besøkt nettsiden din og forlatt, til å komme tilbake til nettsiden din og fullføre handelen i nettbutikken eller foreta en konkret handling (som å laste ned en ebok, fylle ut et salgs prospekt skjema, melde seg på et seminar eller lignende).

Les mer på Webkonsepter.no12